Biografie van de vaarweg Lemmer-Delfzijl

84 Biografen schrijven Biografie van de vaarweg Lemmer-Delfzijl
Vanessa van Dam & Sjaak Langenberg
Publisher: Noordboek, 2006

In this project Sjaak Langenberg and I teamed up to create a biography of the channel between Lemmer and Delfzijl, in one day: September 1, 2006. We invited 84 ‘biographers’, famous and non-famous writers, to sit along the bank of the long channel and write a biography in one day. All these 84 stories together create the biography. Among them: K. Schippers, Dirk van Weelden, Vincent Bijlo, Joris van Casteren, Atte Jongstra, Hans Aarsman, Joyce Roodnat, Marjoleine de Vos and Maria Barnas.

“Het leukste boek dat ik dit jaar in handen heb gehad.” Wim Brands, De Avonden, VPRO

“Een droom van een idee.” K. Schippers, Met het Oog op Morgen, 31 augustus 2006

http://www.sjaaklangenberg.nl/